خبرمهم برای فارغ التحصیلان بین المللی استرالیا 2018

خانه اخبار و تازه ها اخبار خبرمهم برای فارغ التحصیلان بین المللی استرالیا 2018

امکان اخذ ویزای دائم فارغ التحصیلان بین المللی دانشگاه های  استرالیا در سال  2018

به گفته نیکول کرک ود (Nicole Kirkwood) مدیر مهاجرت کشور استرالیا، دانشجویانی که در سال 2018 فارغ التحصیل میشوند حق انتخاب جهت اقامت دائم و یا مهاجرت به کشور دیگر را دارند.

عرض تبریک خدمت فارغ التحصیلات عزیز را داریم و در ادامه شایان ذکر است که فارغ التحصیلان دانشگاه های استرالیا جهت گرفتن ویزای کاری از نوع زیرکلاس 485  می توانند اقدام نمایند.

 

نکته:

ویزای کاری 485 برای فارغ التحصیلانی تعبیه شده که تحصیل 2 ساله خود را تمام کرده اند.

 

چرا باید برای ویزای کاری 485 اپلای کنیم؟

  • شما فرصتی 4 ساله خواهید داشت برای جمع آوری امتیازهای دیگرتان برای گرفتن اقامت دامئم
  • در این مدت که ویزای کاری را دارید می توناید در کارهای مرتبط با رشته تحصیلیتان مشغول شوید و تجربه کاری خودتان را افزایش دهید.
  • در طول این مدت علاوه بر حق کار شما حق تحصیل را نیز دارید و میتوانید از خدمات تحصیلی کشور استرالیا استفاده کنید
  • میتوانید با جامعه و محیط کاری استرالیا بیشتر آشنا شوید.

شرایط اخذ ویزایکاری 485 استرالیا

  1. سن کم تر از 50 سال
  2. پایان 2سال تحصیل اکادمیک در استرالیا
  3. تسلط بر زبان  انگیسی
  4. نگذشتن زمان حداکثر تا 6ماه پس از فارغ  التحصیلی

مشروح خبر

استرالیا امکان اقامت پس از تحصیل را با ویزای 485 تا سقف 4 سال را فراهم اورده که خیلی ساده میتوان از آن بهره مند شد ولی طرف، ممکن است با کوچک ترین اشتباهی این شانس بزرگ را از بین برد.

نکته پایانی

پس بنا بر احتمال خطا و سوزاندن شانس اقامت استرالیا، پیشنهاد میشود که با کارشناسان مهاجرتی کندو مشورتی داشته باشید و یا با دفتر ما تماس حاصل بفرمایید.

آخرین بروزرسانی : 04 آبان 1397 ساعت 00:00