ویزای تحصیلی انگلستان

خانه مقالات ویزای تحصیلی انگلستان

تحصیل در انگلستان

کشور انگلیس دارای بهترین دانشگاه دنیا است و همه ارزوی تحصیل در این کشور را دارند. طبق اعتبار رتبه بندی دانشگاه های جهان در سال 2019، دانشگاه های انگلیس برترین دانشگاه های جهان را دارد. دانشگاه آکسفورد و دانشگاه کمبریج دارای بهترین رنک های جهانی یعنی رنک یک و دو دنیا هستند.

 از همه مهم تر اینکه در میان پنج کشور برتر از نظر همکاری میان دانشگاه و صنعت می باشد. همچنین دانشگاه های این کشور 107 جایزه نوبل تربیت را اخذ نموده اند. در ادامه باید گفت که میزان رضایت دانشجویان تحصیلشان در این کشور، در بالاترین نرخ ممکنه،یعنی ۸۶% می باشد. کشور انگلستان با داشتن تنها ۱ درصد جمعیت دنیا دارای ۸ درصد تولید علم در دنیاست و بیش از 600000 دانشجوی بین المللی در انگلستان در حال تحصیل هستند. در این مطلب قرار است مواردی در خصوص تحصیل در انگلیس که کشوری در اروپا است توضیح بدهیم.

لیست بهترین دانشگاه های انگلیس

لیست زیر  شامل دانشگاه های عالی رتبه انگلیس هستند که رتبه بین المللی آن ها زیر رنک 1000 بین المللی  هستند. فراموش نشود که دانشگاه های برتر خود ایران اعم از شریف، تهران، علم و صنعت، خواجه نصیر و... در بهترین حالات شرایط رتبات 480 به بالا را دانردن که سایر دانشگاه های ایران رنک های چند هزاری را دارند و این واقعا نشاندهنده کیفیت بالای آموزشی کشور انگلیس را می رساند.

 

  • دانشگاه آکسفورد (Oxford)

دانشگاه آکسفورد رتبه اول دانشگاه های جهان، افراد بزرگی همچون 27 نخست وزیر بریتانیا، 30 رهبر بین المللی را در خود پرورش داده است که علاوه بر این،  برنده 50 جایزه نوبل می باشد.

 

  •  دانشگاه کمبریج (Cambridge)

دانشگاه کمبریج انگلستان دارای رتبه دوم در بین دانشگاه های کل دنیا می باشد. این دانشگاه در سال 1209 تاسیس شده است. درحال حاضر حدود 19000 دانشجو درحال تحصیل در این دانشگاه عظیم می باشند.

 

  • کالج امپریال لندن (Imperial College London)  

کالج امپریال لندن امسال در رتبه رتبه نهم دنیا قرار گرفته است. کالج امپریال یک موسسه و کالج مبتنی بر علم است که بر توسعه ی فن آوری ها و کاربردهای عملی علوم تمرکز کرده است.

 

  • دانشگاه کالج لندن (College London)

دانشگاه UCL انگلیس در سال جاری در دنیا رتبه هجدهم را به خود اختصاص داده است. در این دانشگاه بین المللی، 15500 دانشجو از بین 38900 دانشجوی آن خارجی و مهاجر می باشند.

 

  • کالج کینگ لندن (King's College London)

دانشگاه کالج لندن انگلیس در رتبه 38 جهان قرار گرفته است. این دانشگاه به تحصیلات پزشکی عالی خود بسیار مشهور است .

 

 

شرایط تحصیل در انگلیس

تحصیل در انگلیس , اخذ ویزای تحصیلی انگلیس و مهاجرت تحصیلی به انگلستان از جمله موارد مهاجرتی است که خواهان بسیاری در بین طالبان علم دارد، خوب معلوم است، هرجایی که بیشتر به سواد و علم اهمیت بدهند و به دانشجویان احترام بگذارند، دانشجویان هم تماییل به همانجا را خواهند داشت.

 

1- مهارت های زبان انگلیسی

قبل از آن که بخواهید در دانشگاه های اروپایی به تحصیلات عالی خود برسید، نیاز به سواد خوب زبان انگلیسی و مهارت های بالای ارتباطی خواهید داشت. انواع مختلفی برای نیاز مدارک زبان وجود دارند مثل:

  • دوره های زبان انگلیسی

تحصیل در یک دوره زبان انگلیسی در کشور انگلستان ، مثل دوره انگلیسی برای مقاصد تحصیلی (EAP)

 

آزمون های زبان انگلیسی

قبل از ورود به خاک انگلستان، آزمون های بین المللی زبان انگلیسی مانند   IELTS را بدهید و نمره مورد نیاز خود را از 9 نمره اخذ نمایید.این آزمون دارای 4 مرحله مختلف برای ازیابی میزان مهارت های انگلیسی شما دارد. این مهارت های زبان عبارت اند از:

  1. مهارت های گوش دادن
  2. مهارت های خواندن
  3. مهارت های نوشتن
  4. مهارت های صحبت کردن

برای شرکت در این آزمون ها نیاز است که کاملا آماده شوید که پیشنهاد می شود سطح دایره لغات و سطح گرامر خود را که بنای ساخت این 4 مهارت است را به شکل فوق العاده ای افزایش بدهید و با تکنیک های آزمون آیلس آشنا شوید و با تمرین فراوان به حد معقولی از این مهارت ها برسید.

آزمون آیلس دارای 2 نوع آکادمیک و جنرال است که شما نوع آکادمیک را برای ویزای تحصیلی انگلیس نیاز خواهید داشت.

شما همچنین می توانید در تست PTE  شرکت کنید. این آزمون هم شباهت های فراوانی به آیلس دارد ولی در محتوای آن توانایی های ریاضی افراد نیست تاحدی سنجیده می شود.

 

  • جمع آوری مدارک مورد نیاز

برای مهاجرت به تمامی کشورهای جهان نیاز به یک سری مدارک جهت اخذ ویزا هستند که اروپا و در واقع انگلیس نیز از این جریان مستثنی نیست. مدارکی در خصوص تحصیلات شما، تخصص شما، سلامت روحی و جسمیتان،عدم سوء پیشینه، هدفتان از مهارجت به این کشورو... که در ادامه دقیق تر توضیح میدهیم.

 

  • اخذ پذیرش از دانشگاه های انگلستان

اخذ پذیرش دانشجویی از مراکز معتبر آموزشی انگلستان یکی از اساسی ترین شرایط اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های این کشور است. در واقع این مورد خیلی حساس و مهم است که اگر دقیق و حساب شده انجام شود، پذیرش شما در رشته موردعلاقه تان، با هزینه پایین و یا گرفتن بورسیه تحصیلی (scholarship)، در دانشگاه عالی رتبه امکان پذیر می سازد.البته نیمه خالی لیوان را هم باید دید.اگر بدون تخصص و دقت انجام شود ممکن است هزینه و آسیب های کلانی به شما و تحصیلات عالیه تان وارد کند.حتی خیلی معمول است که افراد قادر به اخذ پذیرش از دانشگاه هایی با بدترین رتبه و شرایط و بالاترین هزینه ها نمی شوند.

 

  • اخذ ویزای دانشجویی انگلستان

ویزای دانشجویی جهت تحصیل در انگلستان دارای سیستم امتیازبندی میباشد که در آن هر دانشجو می بایستی که حداقل ۴۰ امتیاز اخذ کند. که در ادامه مرحل و شرایط این مورد را دقیق تر بررسی خواهیم کرد.

 

امتیاز بندی ویزای انگلستان

ویزای تحصیلی انگلیس از نوع PBS  که دارای  40 امتیاز است، می باشد. امتیاز بندی ویزای تحصیلی انگلستان به شکل زیر است:

۱۰ امتیاز - دارا بودن بودجه تحصیل:

نامه بانکی که از یکی از بانک های پارسیان یا پاسارگاد تهیه می شود. در واقع پرینتی از موجودی حساب شما که مبلغ مورد نیاز برای تحصیل و زندگی تا 9 ماه مهاجر محصل را باید پوشش بدهد.

 

نکته:

اگر متقاضی زیر ۱۷ سال و 6 ماه باشد، باید ویزای تحصیلی کودک را اقدام کند و پرینت حساب بانکی او، به نام والدین و یا قیم قانونی او باشد.

 

۱۰ امتیاز - مدرک زبان:

IELTS academic  یا مدارک معادل آن که نمره مورد نظر را دانشگاه تعیین میکند.

 

نکته:

نمره IELTS  برای افراد زیر ۱۷ سال و 6 ماه مورد نیاز نیست. بنابراین ویزای تحصیلی کودکان به جای امتیاز 40، از 30 امتیاز میباشد .

 

۲۰ امتیاز - ارایه نامه پذیرش نهایی:

ارائه نامه پذیرش نهایی یا CAS letter، که صدور این نامه از دانشگاه، منوط به ارایه مدرک IELTS  و مدارک ذکر شده در پایین می باشد:

  • سوابق تحصیلی
  • ریز نمرات دبیرستان
  • ریز نمرات پیش دانشگاهی
  • ریز نمرات دانشگاهی
  • مدارک دانشگاهی
  • 2 توصیه نامه از اساتید دانشگاه
  • ارائه انگیزه نامه یا SOP

 

مدارک مورد نیاز تحصیل در انگلیس

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی و ادامه تحصیل در کشور اروپایی انگلستان شامل 3 مورد که در مقاطع تحصیلی مختلف می باشد. مقاطع تحصیلی:

  1. کارشناسی
  2. کارشناسی ارشد
  3.  دکترا

 

مدارک مورد نیاز کارشناسی در انگلیس

دوره لیسانس در کشور انگلیس 3 ساله  است و دانشجو بعد از گذراندن این دوره سه ساله، می تواند برای دوره یک ساله فوق لیسانس انگلستان اقدام کرده و پذیرش بگیرد و یا اصلا به بازار کار ورود پیدا کند و ویزای کاری اخذ کند.

مدارک مورد نیاز شما برای تحصیل در دوره لیسانس(کارشناسی) در کشور انگلیس به شرح زیر است:

  • اتمام رساندن حداقل 13 سال تحصیل در کشور خود یا در انگلستان
  • مدرک دیپلم ملی یا بین المللی(جهت امتیاز بیشتر- اجباری نیست)
  • مدارک تحصیلی دوره های دیگری که رفته اید (جهت امتیاز بیشتر- اجباری نیست)
  • ریز نمرات
  • ترجمه مدارک تحصیلی
  • رزومه
  • مدرک IELTS با نمره حداقل 6
  • تامین هزینه های زندگی در انگلستان که به صورت میانگین بین 800 تا 900 پوند در ماه می باشد .
  • انگیزه نامه
  • شناسنامه متقاضی و شناسنامه همراهان
  • پاسپورت متقاضی و پاسپورت همراهان
  • سند ازدواج (در صورت وجود)

 

خبر خوب کمک هزینه ای:

دانشجویان میتوانند 10 ساعت درهفته کارکنند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین 8 تا 12 پوند به ازای هر ساعت می باشد .که در  هفته حدود 80 تا 120 پوند به ایشان کمک هزینه داشته باشد.

 

مدارک مورد نیاز کارشناسی ارشد در انگلیس

طول مدت این دوره تحصیلی 1 سال می باشد و به سرعت می نوانند این مقطع تحصیلی را پشت سر بگذرانند. پس از اخذ مدرک ارشد، برای این افراد کاری های فوق العاده مناسبی وجود دارد که با بهترین حقوق و مزایا می باشند.

 مدارک مورد نیاز شما برای تحصیل در دوره فوق لیسانس(کارشناسی ارشد) در کشور انگلیس به شرح زیر است:

  • مدرک کارشناسی مرتبط
  • ریز نمرات
  • ترجمه مدارک تحصیلی
  • مدرک IELTS با نمره حداقل 6.5
  • تامین هزینه های زندگی در انگلستان که به صورت میانگین بین 800 تا 900 پوند در ماه می باشد .
  • رزومه
  • توصیه نامه اساتید
  • مقاله یا پروژه های انجام شده
  • انگیزه نامه
  • شناسنامه متقاضی و شناسنامه همراهان
  • پاسپورت متقاضی و پاسپورت همراهان
  • سند ازدواج (در صورت وجود)

 

نکته در مورد تحصیل MBA در انگلستان:

قوانین و مدارک مورد نیاز جهت شرکت در دوره های MBA همانند مدارک مورد نیاز کارشناسی ارشد می باشد .

 

مدارک مورد نیاز دکتری ( PhD  (در انگلیس

در تمامی کشورها دوره دکترا دوره ای حدودا 4 الی 5 ساله است اما طول مقطع دکترا در انگلستان 2.5 تا 3 سال است. مدارک مورد نیاز شما برای تحصیل در دکترا (PhD) در کشور انگلیس به شرح زیر است:

  • مدرک کارشناسی ارشد مرتبط
  • ریز نمرات کارشناسی ارشد
  • ریز نمرات کارشناسی
  • ترجمه مدارک تحصیلی
  • مدرک IELTS با نمره حداقل 7
  • تامین هزینه های زندگی در انگلستان که به صورت میانگین بین 800 تا 900 پوند در ماه می باشد .
  • رزومه
  • توصیه نامه اساتید
  • مقاله یا پروژه های انجام شده
  • انگیزه نامه
  • شناسنامه متقاضی و شناسنامه همراهان
  • پاسپورت متقاضی و پاسپورت همراهان
  • سند ازدواج (در صورت وجود)

 

خبر مهم برای دانشجویان دکتری که فرزند و همسر دارند:

بردن همراه (همسر) و فرزندان زیر 18 سال در دوره دکترا ممکن است  و می توانید با آن ها به انگلیس مهاجرت کنید.

 

 ویزای تحصیلی انگلیس

درواقع مهم­ترین شرط تحصیل در انگلستان دریافت پذیرش از سوی دانشگاه­های معتبر این کشور است. برای ادامه تحصیل در این کشور، ویزای Tier 4 انگلستان یا به عبارت دیگر ویزای تحصیلی انگلستان مورد نیاز است. برای دریافت ویزای تحصیلی انگلستان ابتدا نیاز به دریافت پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه‌ها و یا موسسات آموزشی معتبر این کشور است که پس از اخذ پذیرش و گرفتن ویزا، دانشجو/ دانش آموز فقط ویزای تحصیلی کشور انگلیس را گرفته است; نه ویزای اروپا ( ویزای شینگن ). پس بنابر این شما اجازه ورود به کشور های عضو ناحیه شینگن را ندارید و فقط در انگلیس می توانید تحصیل کنید، چرا که اخیرا انگلیس از اتحادیه اروپا خارج شده است.

 

نکته مهم:

ساعات آموزش دوره شما که از آموزشگاه ها/ دانشگاه ها پذیرش گرفته اید می بایستی که حداقل 15 ساعت در هفته باشد.

 

ویزای تحصیلی انگلستان و انواع آن

 

  • ویزای تحصیلی کوتاه مدت ( SHORT-TERM VISA)

این ویزا مخصوص دانشجویانی است که بالای 18 سال سن داشته و برای گذراندن یک دوره تحصیلی کوتاه مدت به انگلستان می‌آیند. دوره هایی ازجمله دوره آموزش زبان انگلیسی، کنفرانس، ورکشاپ و یا برای یک دوره تحقیقاتی کوتاه مدت این مهاجرت را انجام میدهند. ویزای کوتاه مدت حداکثر تا شش ماه اعتبار داشته و پس از منقضی شدن امکان تمدید وجود ندارد. لازم به ذکر است که اخذ این ویزا به شما حق کار در کشور انگلستان را نمی‌دهد.

 

هزینه ویزای تحصیلی کوتاه مدت انگلیس

هزینه ی اخذ این نوع ویزا حدودا به این میزان ها هستند:

  • ۸۹ پوند برای ویزای ۶ ماهه
  • ۱۷۰ پوند برای ویزای ۱۱ ماهه

 

  • ویزای تحصیلی عمومی ( TIER 4 GENERAL )

این ویزا مخصوص دانشجویانی است که 18 سال سن داشته و یک برنامه تحصیلی بلندمدت(بیش از 6ماه) در انگلستان دارند. این نوع ویزای تحصیلی در مقایسه با ویزای کوتاه مدت، به شما اجازه می‌دهد تا مدت زمان بیشتری را به ادامه تحصیل در در انگلستان داشته باشید. ویزای تحصیلی معمولی حق کار کردن در این کشور را نیز برای شما فراهم می کند. تمدید این نوع ویزای فقط در صورت ارتقای مقطع تحصیلی ممکن است. مثلا از کارشناسی به کارشناسی ارشد و... .

 

هزینه ویزای تحصیلی عمومی انگلیس

هزینه ی اخذ این نوع ویزا، علاوه بر هزینه بیمه ، حدودا به این میزان ها هستند:

  • 328 پوند، از خارج از انگلستان
  • 328 پوند، به ازای هر نفر همراه

 

 

  • ویزای تحصیلی کودکان (  TIER 4 CHILD STUDENT VISA)

این ویزا برای دانش‌آموزان زیر 18 سال است که قصد دارند تحصیلات خود را در مدارس انگلستان انجام بدهند. ویزای تحصیلی بچه مدرسه ای های انگلیس، حداکثر 6 سال بنابر نوع تحصیلات و دوره های دانش آموزش، اعتبار خواهد داشت.

 

محدودیت های ویزای تحصیلی کودکان
  • با داشتن این نوع ویزای تحصیلی امکان گرفتن Fund  وجود ندارد.
  • محصل امکان همراه داشتن والدین خود را ندارد و باید تنها مهاجرت کند.
  • امکان تحصیل در مدارس و موسسات دولتی نیز وجود ندارد.

 

نکته مهم برای دانش آموزان بالای16 سال انگلیس:

ویزای تحصیلی کودکان به دانش‌آموزان ۱۶ سال به بالا اجازه کار در طول دوره تحصیلی خود به صورت پاره وقت و در تعطیلات به صورت تمام را می دهد. پس می توانید کمی هم روی کمک خرجی های کار هنگام تحصیل حساب کنید.

 

دوره های تحصیلی انگلستان جهت اخذ ویزای تحصیلی انگلستان

 

ویزای عمومی آموزش متوسطه در انگلستان (GCSE)

در یکسری از دانشکده های انگلیس مانند بلربیز و برایتون، افراد 13 ساله فرصتی دارند که بتوانند برای ورود به دانشگاه ویزای عمومی آموزش متوسطه را دریافت کنند.

 

دوره  GCSE

دوره GCSE معروفترین دوره برای دانش آموزان جهت تحصیل در دوره های متوسطه می باشند. برای شرکت در این دوره ها دانش آموزان باید دارای سن بین 13 تا 16 سال داشته باشند که پس از اتمام این دوره می توانند برای دوره Foundation یا  A-Level  شرکت کنند.

 

دوره  A-level

درواقع دوره A-level یک دوره برای دانش آموزان در انگلستان به منظور ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی است. مدت زمان این دوره 2 سال است و حداقل سن برای ورود به این دوره 16 سال تمام و مدرک دوم دبیرستان می باشد.

 

نکته مهم:

فقط دانش آموزانی که قصد تحصیل در رشته های پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی را دارند باید این دوره را بگذرانند.

 

دوره  FOUNDATION

این دوره نیز مانند دوره A-level دوره آمادگی برای ورود به دانشگاه های برتر انگلستان است. یک دوره 12 ماهه شامل سه ترم تحصیلی است. تفاوت A-level با Foundation  در سن و سطح تحصیلات دبیرستان دانش آموزان می باشد. در اصل ترم های اول و دوم شامل دروس زبان و IT است و بعد از آن ها، ترم دوم 4 تا از دروس تخصصی می باشند.

 

کار هنگام تحصیل در انگلیس

اگر ویزای تحصیلی شما امکان کار در این کشور را به شما می دهد می توانید از طریق جستجو در سایت های کاریابی یا کمک از بخش کاریابی انجمن دانشجویی دانشگاه (Student Union Job Shop)  میتوانید کار مورد نظر خود را پیدا کنید. به راحتی با کار کردن هزینه های جاری خودتان را می توانید تامین کنید ولی خوب بستگی زیادی به نوع شغل و میزان حقوقی که میگیرید دارد.

یکی از مهم ترین مسائل، پیداکردن کار مرتبط با تخصص دانشجو و با حقوق و مزایای خوب است که البته بخش کاریابی انجمن دانشجویی دانشگاه و کاریابی های آنلاین ممکن است نتوانند شما را در پیدا کردن شغل درخور، شما را کمک کنند.

البته شدیدا پیشنهاد می شود که بر روی تیم کار یابی تخصصی کندوتراول حساب کنید و از دست بیل زدن و ظرف شستن که شان شما را ضایع می کنند و حقوق پایینی دارند خلاص شوید.

 

روند اقدام برای ویزا تحصیلی انگلستان

تکمیل فرم VAF1A

عکس و اثرانگشت شما در مرکز درخواست ویزا visa application center گرفته خواهد شد.

نکته مهم:

تکمیل نمودن این فایل نیازمند به توجه و دانش خاص و تجربه ای دارد تا احیانا با ریسک رد شدن ویزا مواجه نگردید.پس اگر تخصص و تجربه ای در این کار ندارید، شدیدا پیشنهاد می شود از کمک وکلا و مشاوران مهاجرت تخصصی کندوتراول استفاده کنید.

نتیجه درخواست ویزای تحصیلی انگلستان شما در سایت مهاجرت و ویزای انگلستان قابل استعلام می باشد که می توانید بررسی نمایید.

 

سخن آخر..

ما در این مقاله به شرایط تحصیل در انگلستان پرداختیم. حال اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در خصوص شرایط تحصیل در انگلستان  هستید، می توانید به صورت آنلاین یک زمان مناسب برای مشاوره تخصصی حضوری از کندوتراول به شکل رایگان بگیرید. همچنین به صورت مستقیم می توانید با تیم مشاور تلفنی کندوتراول تماس بگیرید

چندین نکته مهم را فراموش نکنید اپلای کردن بدون تخصص ممکن است موجب رد شدن درخواست ویزای شما گردد که این رد شدن شما در سوابق شما ثبت خواهد شد و کار برای گرفتن ویزای انگلیس و پذیرش از دانشگاه های این کشور، دشوار می کند. پس این ریسک را نکنید و با یک تماس با کندوتراول این موضوع را تمام کنید.

قطعا افراد زیادی را می شناسید که برای کسب هزینه های زندگی خود در انگلیس مجبور به کار در هتل ها، رستوران ها و... که دارای شغل های نامناسب با شأن شما و حقوق های نامکفی شده اند. پس برای این مورد هم بگذارید افراد ماهر در این زمینه شغل درخور شما را برایتان پیدا کنند.

 

جواد فراهانی
آخرین بروزرسانی : 23 اسفند 1397 ساعت 00:00